Creatieve Copywriter (NL/EN)

Nog niet beoordeeld
7 dagen

Dienstomschrijving

Mijn specialiteit? You tell me! Ik hou van schrijven in de breedste zin van het woord. Ik ben erg nieuwsgierig van aard, wat gecombineerd met een stukje autodidactische vaardigheden resulteert in een vermogen om snel informatie te verwerken en effectief toe te passen. Als tekstschrijver vind ik het belangrijk om mensen te intrigeren, uit te dagen en te bewegen.

Mijn interessegebieden als tekstschrijver zijn behoorlijk divers. Ik ben erg goed op de hoogte van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en de commerciële toepassingen die hieruit voortvloeien. Ook houd ik mij in het dagelijks leven bezig met gezondheid, filosofie, muziek en politiek. Daarnaast is de menselijke psyche iets dat voor mij erg tot de verbeelding spreekt, wat mijn passie voor taal en communicatie natuurlijk onderschrijft.

Naast mijn opdrachten als tekstschrijver, werk ik als accountmanager voor een opleidingsinstituut in (onder andere) Breda. Binnen mijn werkzaamheden als accountmanager is doeltreffende communicatie vanzelfsprekend cruciaal. Dit geldt zowel voor de relaties die ik onderhoud met klanten, als de marketing waarvoor ik binnen onze organisatie zorg draag.

Voor zowel NL- als EN-talige (SEO-proof) teksten met een commerciële invalshoek ben je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf echter ook erg graag beschouwende of betogende artikelen.Ik werk tegen een standaardtarief van 5 cent per woord, maar in overleg is ook een uurtarief of vaste vergoeding bespreekbaar.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 15,86

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 15,86


Andere diensten van Quill_Ink