Duidelijke en professionele websiteteksten

Nog niet beoordeeld
3 dagen

Dienstomschrijving

Een websitetekst dient in een korte tijd de lezer te kunnen bieden wat hij of zij zoekt. Als zakelijk tekstschrijver schrijf ik daarom duidelijke en overzichtelijke websiteteksten die relevant zijn voor je doelgroep.

Mijn websiteteksten informeren, intrigeren en nodigen uit tot actie. Daarnaast schrijf ik een uitnodigende meta-description en geef ik advies voor de juiste afbeeldingen.

SEO
Met goede teksten op je website zal de vindbaarheid van jouw website op zoekmachines toenemen. Tegenwoordig heeft iedereen het over SEO. Dit staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel de optimalisering van de vindbaarheid van jouw website op zoekmachines als Google of Bing. Echter is er in de wereld van SEO het laatste jaar flink wat veranderd. Het bestaat niet meer uit het zoveel mogelijk plaatsen van de juiste zoekwoorden. Maar de zoekmachine’s zoeken nu juist naar relevante websiteteksten in het algemeen. Daarom is een goede websitetekst die aansluit bij jouw doelgroep erg belangrijk.

Mijn dienstprijs: 25 euro per uur, of 25 euro per 500 woorden. Dit kunnen we van tevoren vastleggen. De eerste revisie is gratis.

Andere diensten van Linda_van_Laar