Persberichten die daadwerkelijk geplaatst worden

Nog niet beoordeeld
5 dagen

Dienstomschrijving

Nieuwsredacties en journalisten krijgen dagelijks vele persberichten in hun inbox. Veel berichten worden snel gescand, als ze al geopend worden. Hoe zorg je er nu voor dat jouw persbericht in de eerste plaats geopend wordt, vervolgens gelezen en ook nog geplaatst/opgevolgd? Hier help ik je bij! Ik schrijf wekelijks persberichten voor onder andere (sport)evenementen, muzikanten en schrijvers. Voor ieder persbericht zoek ik het nieuwshaakje en schrijf ik een aantrekkelijke titel.
Aangezien ik zelf ook als journalist werk en veel persberichten in mijn inbox ontvang, weet ik zelf goed wat werkt en wat niet werkt. Afhankelijk van je onderwerp ga ik met je kijken naar mogelijkheden om je persbericht zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij de media.

Mijn prijs van 50 euro geldt voor een persbericht van gemiddeld 600 woorden. Hierbij lever je zelf beeld aan en verstuur je het persbericht zelf, naar je eigen perslijst.

Voor een extra 30 euro zorg ik voor de opmaak en distributie van het persbericht. Hierbij is het mogelijk mijn perslijst te combineren met zelf aangeleverde mailadressen. De perslijst blijft in mijn bezit en is niet voor 30 euro over te nemen.

De vermelde 5 dagen is inclusief een herzieningsronde, bij het insturen van de opdracht en eerste contact kan ik binnen 1 dag al een eerste versie klaar hebben.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 21,11

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 21,11


Andere diensten van Ankehaadsma