Vertalingen Engels-Italiaans

Nog niet beoordeeld
14 dagen

Dienstomschrijving

Van kleine documenten tot grote projecten, ik heb voornamelijk een technisch profiel waar onder andere websites, ICT, marketing, chemie, landbouw, mode-industrie en plantkunde een prominente rol in spelen. Daarnaast voel ik me ook thuis bij meer culturele teksten zoals geschiedenis en filosofie evenals journalistieke en juridische teksten.

De kwaliteit van het eindproduct is voor mij het allerbelangrijkst. De klanttevredenheid heb ik hoog in het vaandel staan, vandaar dat mijn speerpunten bij precisie, timing, oog voor details en persoonlijke aanpak liggen.

Ik geloof bovendien in een made-to-measure manier om met de klant om te gaan. Dit betekent persoonlijke aanpak en tijd maken om de beste oplossingen te vinden voor ieder specifiek project. Ik ben idealiter 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar; dit garandeert flexibiliteit en duidelijkheid in het voorbereiden en uitvoeren van de projecten, goed overleg zowel formeel als inhoudelijk en (mogelijke) last-minute veranderingen/aanpassingen aan het te vertalen materiaal. Uiteraard maak ik uitgebreid gebruik van CAT-tools, wat niet alleen voor snelheid zorgt, maar ook voor consistentie en precisie van terminologie, stijl en register van de doeltekst in verband met de brontekst.

Een vertaling is bij mij nooit een schetsmatig product maar wel altijd het resultaat van nauwkeurig onderzoek en van een rijkelijk terminologie.

Het tarief voor deze dienst betreft 25 EUR per 250 woorden

Andere diensten van Marco