Vertaler NL-EN/EN-NL

Nog niet beoordeeld
7 dagen

Dienstomschrijving

Mijn specialiteit? You tell me! Ik hou van schrijven in de breedste zin van het woord. Ik ben erg nieuwsgierig van aard, wat gecombineerd met een stukje autodidactische vaardigheden resulteert in een vermogen om snel informatie te verwerken en effectief toe te passen. Als tekstschrijver vind ik het belangrijk om mensen te intrigeren, uit te dagen en te bewegen.

Ik ben erg goed op de hoogte van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en de commerciële toepassingen die hieruit voortvloeien. Ook houd ik mij in het dagelijks leven bezig met gezondheid, filosofie, muziek en politiek. Daarnaast is de menselijke psyche iets dat voor mij erg tot de verbeelding spreekt, wat mijn passie voor taal en communicatie natuurlijk onderschrijft.

Naast mijn opdrachten als tekstschrijver, werk ik als accountmanager voor een opleidingsinstituut in (onder andere) Breda. Binnen mijn werkzaamheden als accountmanager is doeltreffende communicatie vanzelfsprekend cruciaal. Dit geldt zowel voor de relaties die ik onderhoud met klanten, als de marketing waarvoor ik binnen onze organisatie zorg draag.

Ook voor vertaalopdrachten sta ik graag tot je beschikking. Dit geldt zowel voor NL->EN als voor EN->NL. Mijn standaardtarief voor vertaalopdrachten is 4 cent per woord (wat neerkomt op 1.250 woorden voor €50,-), maar eventueel is een uurtarief of vaste vergoeding bespreekbaar. Schroom bij het geval van belangstelling niet om contact op te nemen.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 10,61

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 10,61


Andere diensten van Quill_Ink