Tekstschrijver, -redactie en marketing – voor slimme, snelle en passende content

Nog niet beoordeeld
1 dag

Dienstomschrijving

Wat ik maak, werkt. Dat klinkt heel simpel en dat is het ook. Door altijd kritisch te zijn, mee te denken vanuit klant, doel(groep) en opdrachtgever behaal jij je gewenste resultaat. Dat ik dan ook nog eens heel snel lever -extra spoedige oplevering is altijd in overleg mogelijk- maakt het wel heel aantrekkelijk toch? Ik werk door. Ook buiten kantoortijden. Voor jou. Voor de tekst. Een tekst die werkt.

Mijn diensten zijn in grofweg drie categorieën op te delen:
1. Tekstcreatie en redactie
Woorden die werken. Kort, maar vullend. Lang, maar scherp. Tailor made voor jouw doeleind, passend bij jouw merk. Blogs, webteksten, presentaties, persberichten, reviews, vertalingen ENG-NL, corporate werk: Ik ben tekstueel zeer breed inzetbaar.
2. Strategie
Een frisse en vooral kritische blik op de bestaande koers, zowel van de marketing- en communicatiestrategie, als de contentinzet.
3. Coördinatie
Praktische day to day ondersteuning. Om overzicht, inzicht en orde te krijgen. PA / content management / productie / office coördinatie.

Ik reken EUR 50 per uur, maar kijk specifiek bij tekstopdrachten naar een in alle redelijkheid passend tarief bij de opdracht.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 10,61

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 10,61