Speech (toespraak) writing (NL & ENG)

Nog niet beoordeeld
7 dagen

Dienstomschrijving

Om een goede speech voor u te kunnen schrijven is het voor mij noodzakelijk u zo goed mogelijk te leren kennen. Hoe beter ik u ken, hoe persoonlijker ik de speech kan maken en hoger de kans dat de speech bij uw toehoorders blijft hangen. Afhankelijk van uw doel, wensen en budget stemmen we samen een prijs af. Veel van mijn verhalen kenmerken zich door luchtigheid en humor, maar met een menselijk of zakelijk relaas kan ik ook uitstekend uit de voeten.
NB: Een eerste (concept) versie is vrijwel nooit meteen raak. Van u als opdrachtgever verwacht ik tenminste één á twee maal feedback gedurende het schrijfproces. Uiteraard afhankelijk van de omvang van de opdracht. Doorlooptijd vanaf het eerste gesprek / interview bedraagt drie tot zeven dagen, afhankelijk van de omvang van de opdracht en beschikbare feedbackmomenten.

NB2: Een ‘standaardspeech’ twv 175,- EU netto bestaat uit twee uur interview met verwerking en twee uur schrijven met reviseren. Wanneer extra tijd nodig is hanteer ik een uurtarief van 35,- EU per uur.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 36,86

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 36,86