IJzersterke & Creatieve (web)teksten

Nog niet beoordeeld
2 dagen

Dienstomschrijving

Niet iedereen kan een frisse, pakkende tekst schrijven. Geeft niks, iedereen zijn talent!
Ik ga graag met je in gesprek om jouw ideeën om te zetten in mooie woorden. Het maakt niet uit of dit on of offline is, ook zoekmachines worden enthousiast van mijn teksten (SEO).

Of het nou gaat om een blog, productomschrijving of een brief aan je oma, voor 40 euro per uur lever ik een sprankelende tekst (ongeveer 400-500 woorden per uur). Maar alles is bespreekbaar en ook een vaste prijs is mogelijk. Ook hangt het tarief af van het soort opdracht (groot of klein), het onderwerp en de hoeveelheid onderzoek die nodig is (gaat het over de relativiteitstheorie of over snackbar ‘het Frietje’) en wat jouw wensen zijn.

Daar komen we vast wel uit tijdens het gesprek waarin we samen gaan kijken hoe ik jouw wensen om kan zetten in een puike tekst. Na het gesprek laat ik mijn toetsenbord voor jou ratelen, tot ik tevreden ben, én nog belangrijker, tot jij tevreden bent. Vind je toch iets niet zo tof, of had je het net iets anders in gedachten? Dan kun je dat gewoon aangeven en dan pas ik het aan.

Je kunt bij mij eigenlijk voor alle taalgerelateerde zaken terecht, maar mijn specialiteit zit hem in het feit dat ik het liefste frisse, begrijpelijke teksten schrijf, die vaak net iets anders zijn dan de gemiddelde lap tekst.

Tot gauw!

 

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 8,51

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 8,51