Goed verhaal nodig? Zoek niet verder voor pakkende SEO-proof teksten.

Nog niet beoordeeld
14 dagen

Dienstomschrijving

Webteksten, productteksten, blogs, advertorials, artikelen, verslagen: Sara Schrijft iedere tekst voor je. Ik lever aansprekende en activerende SEO-proof content, voor meer lezers en klanten. In overleg met jou creëer ik een verhaal dat precies aansluit bij jouw wensen en jouw doelgroep. Ik ben tevreden als jij dat bent.

Huur deze ervaren schrijver van pakkende teksten in voor 35 euro per uur! Dat zijn ongeveer 350 woorden, afhankelijk van het soort tekst. Een vaste prijs afspreken is ook mogelijk.

Sara Schrijft werkt in drie stappen:

Stap 1: Verkennend gesprek
Een goede tekst staat of valt met een goede start. We beginnen met een oriënterend gesprek waarin we een aantal zaken op een rijtje zetten, zoals voor wie de tekst is bedoeld. Door je wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen schrijf ik de best mogelijke tekst.

2: Schrijven!
Wanneer mij duidelijk is wat je nodig hebt, ga ik zo snel mogelijk aan de slag. We spreken af wanneer de tekst klaar moet zijn en of ik tussentijdse resultaten naar je opstuur, zodat je kunt checken of het de goede kant op gaat. Afspraak is bij mij afspraak, dus maak je geen zorgen om de deadline of bijkomende kosten.

Stap 3: Feedback
Nadat ik de tekst heb ingeleverd mag je commentaar leveren op het resultaat. Is de stijl misschien toch niet helemaal naar je zin, of wil je een paar wijzigingen? Ik verwerk je feedback één keer gratis, omdat ik natuurlijk wil dat je tevreden bent met het eindproduct

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 7,46

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 7,46