Sterke teksten op maat gemaakt (SEO)

Nog niet beoordeeld
5 dagen

Dienstomschrijving

Foutloos geschreven teksten die ook nog eens lekker lezen en duidelijk maken wat jij bedoelt. Het kan een hele opgave zijn zo’n tekst te schrijven. Ik help je graag verder! Mijn specialisme is sport, maar uiteindelijk kan ik over bijna ieder onderwerp schrijven die jij voordraagt. Alleen medische, economische en technologische onderwerpen worden lastig.

Ik denk graag met je mee over invalshoeken en vervolgartikelen/blogs. Is het doel van je blog of artikel dat je website beter vindbaar wordt? Dan zorg ik dat de tekst SEO geoptimaliseerd is, gaat het je puur om informatie voorziening en wil je hierin een sterk artikel, dan regel ik dat!

Mijn tarief van 50 euro geldt voor een artikel/blog van maximaal 600 woorden (komt uiteraard niet heel precies). Voor een online artikel wordt altijd gezegd dat deze gemiddeld 600 woorden mag bevatten. Het is namelijk een feit dat men online liever kortere artikelen leest, tenzij dit van te voren is aangeven (longreads zijn bijvoorbeeld ook heel populair).

Mijn maximale levertijd is 5 dagen, dit is inclusief 1 feedback ronde van jouw kant. Afhankelijk van mijn tijd kan ik de eerste versie al binnen een dag aanleveren. De tweede versie is uiteraard afhankelijk van snelheid van feedback en hoeveelheid feedback. Deze eerste ronde feedback zit bij de prijs in, zo zorgen we er samen voor dat jij een artikel op je website hebt waar je zelf ook trots op kunt zijn.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 14,81

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 14,81


Andere diensten van Ankehaadsma