(SEO) Tekstschrijven Artikel & Blogbericht (€0,06 per woord)

Nog niet beoordeeld
4 dagen

Dienstomschrijving

Artikel en Blogberichten schrijven is mijn specialiteit. Zeker als het gaat om content die SEO-proof moet zijn voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van een zoekmachine als Google. Ik ga er bij het schrijven van mijn teksten vanuit dat uw lezers kort en bondig en op heldere wijze geïnformeerd moeten worden over het door u beoogde onderwerp. Mijn teksten zijn altijd uniek en dus vrij van plagiaat.
Een uitstekende leesbaarheid die de interesse prikkelt, is altijd terug te vinden in iedere door mij verzorgde tekst. Vanzelfsprekend zijn de spelling en grammatica hierbij altijd van topniveau.

Ik ben gewend om mij van tevoren altijd goed te informeren over het onderwerp van een tekst. Zo weet u zeker dat uw lezers content onder ogen krijgen die volledig correct is.

Een optimale artikel- of blogtekst moet te allen tijde passen bij datgene wat u er als opdrachtgever mee wilt bereiken. Een goede communicatie staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Zo kom ik altijd tot een eindproduct dat aan uw verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft.

Mijn prijs van € 30,- is per 500 woorden

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 6,41

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 6,41