Ervaren tekstschrijver schrijft over uiteenlopende onderwerpen

Nog niet beoordeeld
3 dagen

Dienstomschrijving

Zoekt u een tekstschrijver die kwalitatieve teksten schrijft voor uw website of een ander medium? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt bij mij terecht voor teksten over uiteenlopende onderwerpen. In het verleden heb ik onder meer geschreven voor loodgieters, dakdekkers en slotenmakers, maar ook voor een kapsalon en autobedrijf. Daarnaast schrijf ik dagelijks artikelen voor een dagblad. Ook voor het schrijven van nieuws- en persberichten kan ik u dus van dienst zijn.

Samengevat kunt u bij mij terecht voor de volgende diensten
– Blogteksten
– Commerciële teksten
– Productteksten / reviews
– Nieuwsbrieven
– Nieuwsberichten
– Persberichten

Mocht u iets anders zoeken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Kosten
Voor het schrijven van mijn artikelen hanteer ik doorgaans een tarief van 4 cent per woord. Bij een artikel van 250 woorden komt dit dus neer op 10 euro voor het betreffende artikel. Uiteraard schrijf ik ook teksten die langer zijn dan 250 woorden. Voor grote opdrachten zijn eventueel prijsafspraken te maken. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

In de door mij geschreven artikelen neem ik altijd de wensen van de opdrachtgever over. Wanneer ik iets zou aanpassen, wordt dit nooit gedaan zonder overleg met de opdrachtgever. De artikelen worden, indien gewenst, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Indien mogelijk wordt een artikel door mij binnen 3 dagen geleverd. Dit gaat niet altijd op bij een bestelling van meerdere en/of grotere teksten.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 2,21

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 2,21