Enthousiaste schrijfster voor jouw artikel/blog over reizen, sport en voeding

Nog niet beoordeeld
7 dagen

Dienstomschrijving

Geen held in het schrijven van een artikel/blog of heb je het gewoon te druk met andere zaken? Ik schrijf graag jouw artikel(len)!

In 2016 ben ik begonnen met mijn eigen reisblog. Mijn blog gaat over het Griekse eiland Karpathos waar ik schrijf over de beste hotspots, restaurants en praktische informatie. Het schrijven van teksten vind ik zo leuk, dat ik begin 2018 ook teksten begon te schrijven voor anderen. Zo schrijf ik wekelijks informatieve teksten voor Bodylab over fitness en gezonde voeding.

Voor een bedrag van 50 euro excl btw. schrijf ik een artikel van ca. 500 woorden. Indien nodig SEO geoptimaliseerd. Je ontvangt de tekst in een Word document.

Bij het artikel en/of blog zitten geen foto’s ingebrepen. Mocht het gaan om een artikel over vakanties en specifiek over Griekenland, dan kan ik je – tegen een meerprijs – foto’s aanbieden.

Toch enthousiast geworden, maar heeft het onderwerp van jouw niets te maken met reizen, sport of voeding? Geen probleem! Neem gerust contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  • Transactiekosten: EUR 0,50
  • BTW (21%): EUR 10,61

Bestel Extra

Transactiekosten: EUR 0,50
BTW (21%): EUR 10,61